Az építőiparban egy dolog örök, még pedig a változás. Folyamatosan fejlődünk és bővítjük szolgáltatásaink listáját, hogy egyre szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Ugyanakkor azt érdemesnek tartjuk megemlíteni, hogy kizárólag olyan szolgáltatást veszünk fel a palettába, amiről biztosan tudjuk mondani, hogy a végeredmény minőségi lesz.  Mint minden cég, kezdetben mi is egyszerűbb munkákat végeztünk, de már ott is a minőség, mintsem a gyorsaság volt a lényeg. Mára pedig biztos állíthatjuk, hogy nincs olyan munka, amelynek a kivitelezését ne tudnánk megoldani abban a minőségben, amiben mi magunk is szívesen látnánk. Ha Ön is úgy érzi, hogy megtalálta azt, amit keres egy cégben, akkor hívjon minket a +36 30 427 0981-es telefonszámon az év bármely napján vagy kérjen ajánlatot az info@primaotthon.hu email címen. Email esetén kérjük néhány fotót csatoljon az elvégzendő munkáról, esetleg ha van alaprajz, akkor azt is nagyra értékeljük.

Fő szolgáltatásaink

Öntött aszfalt

2.990,-Ft / cm

Aszfaltozás
anyag munkadíj

7.950,-Ft / m2

Útalap készítés / zúzott kavics
10 cm vastagságban, anyag munkadíj

11.900,-Ft-tól / m2

Járdaépítés
anyag munkadíj, CKT

16.900,-Ft-tól / m3

Díszburkolatok készítése

7.000 – 20.000,-Ft / m2

Bitumenszalag elhelyezése

2.990,-Ft / cm

Nagytömegű földmozgatás

6.900,-Ft / m3

Sitt elszállítás

4.990,-Ft-tól / m3

Térkövezés

5.990,-Ft-tól / m2

Generálkivitelezés

Ilyen esetekben általános árazásról nem lehet beszélni, ugyanis túl sok tényező dönti el az árakat. Továbbá az sem mindegy, hogy mely részeit bízza ránk a munkának. Igen, jól olvasta, vállaljuk a generálkivitelezés részben történő elvégzését is, sokakkal ellentétben. Ebből kifolyólag ilyen jellegű munka esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy ingyenes felmérés keretein belül összeszedjük az árazáshoz szükséges információkat, majd egy árajánlat formájában, részletezve megkapja azt. Ez természetesen Önön múlik, hogy elfogadja vagy sem, ez a része a munkának díjmentes.

Az oldalunk folyamatosan bővül és fejlődik, így a referencia menüpontban számos munkánkról talál képet. Mivel általában inkább dokumentációs célzattal készítünk képet, így nem lesz minden részlet elérhető. Sok esetben csak a végső állapotot fotóztuk le értékelhető módon, esetleg még az előtte állapotot is. Természetesen amink van gyűjtemény, mind fel fog kerülni idővel.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy áraink nem minősülnek ajánlat tételnek, csupán tájékoztató jellegűek, amennyiben az ár tartalmazza a „-tól” kifejezést. A munkadíj megállapítása minden esetben telefonos, majd ezt követően egy helyszínen történő egyeztetés után történik. Az árat nagyban befolyásolja a munkat nagysága, a munkanapok száma, illetve az is, hogy helyileg hol történne a munkavégzés.