Kicsit szeretném, ha jobban megismernének minket, valamint a hitvallásunkat, ha munkáról van szó. Nem vagyok egy profi regény író, ezért nézzék el, ha nincsenek meg a megfelelő retorikai elemek. De nincs más hátra, mint előre, ezért lássuk is, hogy kik vagyunk.

Én személy szerint 40 éve taposom utamat a szakmában, de még mindig érzem, hogy lenne hova fejlődni. Hiszen ahogyan mindannyian ismerhetjük a mondást:

Jó pap holtig tanul

Csapatom többi tagja 20 és 30 év közötti tapasztalattal rendelkezik és biztosan állíthatom, hogy nincs olyan feladat, amit ne mernék rájuk bízni. Olyan embereket gyűjtöttem magam köré, akik olyan munkát végeznek, amit én magam is szívesen látnék a saját házam táján. Sajnos sokan nem szeretnek szerepelni, ezért nézzék el, hogy a csapat sok tagja nem kerül fel. Tiszteletben kell tartani a másik kérését.

Magunkról kép, ahol a főnök látható
Homlokzati szigetelés 1

A cégről

A céget 13 éve alapítottam, mivel meguntam a rengeteg kontárt a piacon. Célom egy olyan vállalkozás építése, amely egy nap a top listán fog szerepelni nemzetközi szinten. Ehhez természetesen szükségem van arra, hogy a „családtagok” velem maradjanak és kiálljanak mellettem. Ezen felül Önökre is szükségem van, mivel egy vállalkozás annyit ér, amennyire annak ügyfelei taksálják.

Éppen ezért minden munka után megkérem a megrendelőket, hogy véleményezzék a munkát, esetleg írásos (email) formájában jelezzék, hogy hol érdemes még fejlődünk. Ezen felül profi ügyvédek által készített szerződéssel dolgozunk, amely védi a megrendelőt és a kivitelezőt is, ha arra kerülne a sor. Szerencsére (most gyorsan lekopogtam) erre a cégalapítás óta még nem volt precedens, de az ördög nem alszik. Emberből vagyunk, hibázhatunk. Ha hibázunk, akkor nyilván elismerjük és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ebből ne vegyen észre semmit, csak a profi végterméket kapja meg.

Amire büszke vagyok

0
Kész projekt
0
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
0
Csodálatos „családtag”